Céges rendezvények

Rendezvényszervezés vállalatok, cégek, üzletek számára Budapesten és vidéken

Nem csak párok és családok életét tesszük könnyebbé ünnepeik megszervezésével, hanem vállalati oldalon is erősek vagyunk. A legkisebbtől a közepesen át a nagyobb cégek is bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen nagy tapasztalatunk van már ezen a téren is, és mindig nagy örömünkre szolgál csapatépítő, üzleti programok és egyéb vállalati bulik bonyolítása, vagy csak egyszerűen nagy létszámra is alkalmas rendezvényhelyszínek ajánlása.

Új biznisz indul és üzletnyitó buli keretében szeretnénk bemutatkozni partnereinknek? Többnapos csapatépítés a terv, hogy az irodától távol, nyugodt környezetben szerezzen közös élményt a munkahelyi team? Vagy idén éppen kerek évfordulót ünnepel a cég és szeretné meghívni összes partnerét és munkatársát egy elegáns megemlékezésre a céges évforduló kapcsán? Szívesen segítünk ebben is és a klasszikus éves ünnepi tervek megvalósításában, úgymint céges karácsonyi ünnepség, vagy Mikulás is ellátogathat a munkatársak gyerekeihez, lényeg, hogy az egész vállalat jól érezze magát!

A legsűrűbb hónapjaink céges rendezvények szempontjából tökéletesen kiesnek fő tevékenységi körünk, az esküvők időzítéséből, ezért októbertől decemberig teljes gőzzel a vállalatok szolgálatában állunk: ősszel csapatépítés, céges kirándulások, novemberben jelmezes Halloween partik, decemberben pedig a karácsonyt is bulisabb formában hozzuk el a cégek számára, bármi megoldható, szerzünk partihajót, intézünk karaokét és még a megajándékozásra is kitalálunk valami csak nektek szóló, egyedi megoldást.

Rövid ez a karácsony előtti időszak, sok a cég, mindenki bulit akar – ezért nem árt idejében bekérni az ajánlatot egy népszerű vállalati rendezvényre!

Küldetésünk

A Gondos Esküvőszervezés céges rendezvények megszervezésében és lebonyolításában is örömmel áll üzleti partnerei rendelkezésére. Szerencsére az esküvők és a céges rendezvények eltérő szezonalitásúak, így az év üzletileg aktív bármely időszakában elérhetőek vagyunk.

Kapcsolat

1112 Budapest, Pacsirtafű u. 7.
1015 Budapest, Batthyány u. 15.

Telefon: +36 70 431-6299
E-mail: orsi(kukac)gondos.hu