fb szinkron teszt

Andi & LalaAndi & Lala

Kedves Orsi, szeretnénk megköszönni a közös munkát!
Másfél hónap távlatából is intenzíven él bennünk a remekül sikerült esküvőnk élménye. Alapvetően abban hiszünk, hogy nem hiába vannak a szakemberek, ha valamiből kiválót szeretnénk, akkor ahhoz minőségi szolgáltatót kell választani. Erre az esküvőnk is kiváló példával szolgált. Köszönjük a proaktív és fáradtságot nem kímélő szervezést, az esküvő lebonyolítását és nem utolsó sorban a te ajánlásoddal érkező szolgáltatókat, akikkel kivétel nélkül elégedettek voltunk.

Közülük is külön kiemelnénk, akiket mélyen a szívünkbe zártunk: a Magistero csapatát Attilával az élen, akik nem csak profik és csodaszép fotókat készítettek, de igazán csupaszív emberek; a Bangó Budapest Bandet, akik igazi lagzi hangulatot teremtettek és nem utolsó sorban DJ Sailort, aki nem csak a hajnali buliban tette oda magát DJ-ként, hanem ceremóniamesterként is kiválóan kézben tartotta az estét. Az esküvőnk olyan lett mint amilyennek elképzeltük, köszönhetően annak, hogy a menet közben felmerülő igényekhez is rugalmasan igazodtál és a problémákra is mindig találtál megoldást. A vendégeinktől is kivétel nélkül csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.


Kívánjuk Neked hogy, még sok-sok ilyen esküvőszervezést és elégedett párt tudhass magad mögött!

Andi és Lala

Reka SzecsenyiReka SzecsenyiBékés készülődés a tökéletes esküvőre/Peaceful preparation for the perfect wedding/Une préparation décontractée pour le mariage parfait

Így kis idővel az esküvő után is nagyon sok szép és kellemes emlékek elevenednek fel bennünk a nagy napunk kapcsán. Ez részben Orsinak és csapatának köszönhető. Nagyon jó volt az együttműködés a távolból is és személyesen is kettőnkkel és a családdal is (meglepetés szervezés). Mivel nagy létszámú francia vendégsereg jött el, így nagyon megkönnyítette a francia csapat (DJ, MC, babiszitterek,...stb.) a vendégek kellemes és meleg fogadtatását. Mivel egyikünk sem tartózkodott Magyarországon a készülődés ideje alatt, Orsiék rengeteg stressztől és fejfájástól kíméltek meg bennünket és tették még szebbé és felejthetetlenebbé azt a pár napot.

Even slightly after our wedding day there are lots of nice and pleasant memories coming to our minds regarding our big day. This is partly thanks to Orsi and her team. Their cooperation was great with us as well as with our families (surprise preparation) from the distance as well as in person. As there was a big amount of french guests coming, the french part of the wedding staff (DJ, MC, babysitters,...etc.) made it really easy to welcome them with pleasure and warmth. Because none of us were in Hungary during the preparation, Orsi and her team saved us a lot of stress and headaches and made those couple of days even more nice and unforgettable.

Peu aprés notre mariage, nous avons déjà de nombreux souvenirs agréables gravés dans notre mémoire. Notre grand jour fut si beau. En grand partie grâce á Orsi et son équipe. La coopération avec nos familles fut très agréable ainsi qu'avec nous qui étions à l'étranger. Nous avions de nombreux invités français et la capacité d'adaptation de l'équipe a rendu les festivités inoubliables pour eux aussi.
Une préparation si minutieuse et si détaillée aurait été impossible sans Orsi et son équipe qui ont rendu ces journées parfaites grâce au calme précieux qui a accompagné tous les préparatifs.

Zsuzsanna & AndreasZsuzsanna & AndreasGermany

Liebe Orsi, wir möchten uns bei Dir nochmal herzlich für die professionell geplante Hochzeit bedanken! Von Anfang an hatten wir das Gefühl bei Dir richtig aufgehoben zu sein! Man hat schnell gemerkt, dass Du ein absoluter Profi mit viel Erfahrung bist! Insbesondere muss man erwähnen, dass wir quasi alles über E-Mail, Skype und per Handy geklärt haben! Das Ergebnis konnte sich wirklich sehen lassen! Dich kann man mit ruhigen Gewissen absolut weiterempfehlen!
Du hast uns diesen besonderen Tag noch schöner als erwartet gestaltet!
1000mal Danke!
LIEBE Grüße,
Zsuzsanna & Andreas
PC: Vass Zoltán esküvő fotózás