Téli esküvő? – Bátran!

Téli esküvő? – Bátran!

téli esküvő szervezés

Az elmúlt hetekben – napokban sok olyan megkeresésünk volt, amik érdekes módon nem jövő nyári esküvők tervezgetéséről szóltak, hanem különböző direkt vagy kevésbé direkt kérdések formájában teszteltek minket a kedves ügyfelek, mint például: “Van tapasztalatotok téli esküvő szervezésében?” vagy “Volt már karácsonykor esküvőtök?” vagy “Lehetséges Szilveszteri esküvőt csinálni?” és úgy általában “Nem gáz egy téli esküvő?” vagy a lényegre térve “Össze tudunk hozni még idénre egy esküvőt?” Nos, a válaszaink egy kivételével igen-ek voltak. De menjünk szépen sorba mindegyik kérdésen.

Tapasztalat téli esküvő terén – tíz éve foglalkozunk esküvőszervezéssel, ennyi év alatt már csak a véletlen játékaként be kellett ugorjon egy-két atipikus hónap az esküvői kalendáriumunkba. Évről évre változó mennyiségben, de vannak a téli hónapokra is ügyfeleink. Az esküvőszervezői tapasztalat pedig nem az évszak függvénye. A nyárhoz képest télen annyi a (triviális) különbség, hogy a Boborján féle “Vigyázzunk, nehogy megfázzunk” örökzöld példamondatot kell követnünk az esküvő minden részletében: hűtés helyett fűtés legyen mindenképpen a teremben, érkezhetünk meleg pokrócokkal turbózott esküvői lovas szánon a helyszínre, hanyagolhatjuk a “csupasz” menyasszonyi ruhákat (köldökig kivágott, combtőig sliccelt, textíliát alig tartalmazó hátnélküli fazonokat igazából nyáron is csak a jó ízlés határain belül vállaljunk be), nem árt egy melegebb lábbeli sem, bátran kérhetünk forró húslevest, kemencés ételeket az esküvői vacsora részeként és esélyes lehet a full romantika üzemmód hópelyhek spontán részvételével a jegyesfotózáson. Szóval nem hogy nem gáz, de egyenesen mennyei egy téli esküvő és sok megkeresés ide vagy oda, azért még mindig unikális jelenségnek számít.

Karácsonyi esküvő – ez viszont nálunk tabu. Van az évben az a három nap, amikor ha William és Kate esküdne újra, akkor sem vállalnánk. Na ez most merész kijelentésnek tűnhet, kicsit pontosítsunk: megszervezzük szívesen, de a személyes közreműködést a helyszínen biztosan nem egyértelműen örömmel és teljes létszámmal biztosítanánk. De előtte és utána, az adventi szombatokon természetesen szívesen dolgozunk, mint ahogyan idén december 19-én is tesszük ezt.

Szilveszteri esküvő viszont részünkről is és mindenhogyan máshogyan is lehetséges, anyakönyvvezetők elmondása szerint nagyon nagy a kereslet erre a napra. Nekünk két éve volt utoljára, még simán összehozhatunk egyet idénre is, ezzel rögtön megválaszoltunk egy újabb kérdést is, miszerint idénre még van-e lehetőség esküvőt szervezni: igen, van, egyik specialitásunk, amikor gyors, határozott tempójú akcióra van szükség. Még bő 6 teljesen aktív hetünk van karácsonyig, hajrá, aki még idén szeretne esküdni, ne habozzon, hívjon minket és vágjunk bele gyorsan egy igazi téli esküvőszervezésbe.

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!