Családi rendezvények szervezése

Házassági évforduló (aranylakodalom, ezüstlakodalom),
Keresztelő, Születésnap

Kedves területe tevékenységünknek a családi ünnepek, bármilyen családi összejövetel, esemény felejthetetlenné tétele profi közreműködésünkkel.

Nagyon örülünk, ha nem kizárólag esküvőszervezésre kérnek fel minket, hanem vagy korábbi esküvős ügyfeleink gondolnak ránk a gyermekük születését követő keresztelő és babazsúr kapcsán, vagy az eljegyzési bulit bízzák ránk annak reményében, hogy nemsokára esküvőszervezésre is sor kerül.
Az esküvő előtt előfordul még, hogy lánybúcsú vagy legénybúcsú szervezését kéri tőlünk a menyasszony vagy a vőlegény. Megvolt az esküvő, utána következő felkérésként pedig akár már az első házassági évfordulójukat szerveztetik újra velünk. De természetesen teljesen új ügyfelek is fordulnak hozzánk egyik-másik családi buli megszervezése céljából.

A családi ünnepeken professzionális segítségünk révén a család maximálisan az ünnepeltekre és az esemény parádés lebonyolítására tud koncentrálni.

Nem titok, hogy nagyon szeretjük a családi ünnepségeket, hiszen nyoma nincs ilyenkor az esküvőszervezés során azért elő-előforduló stressznek, a felfokozott megfelelési kényszernek, a nagy tehernek, hogy csak sikerüljön minden úgy, ahogy hónapokon át tervezgettük és  így tovább…

Az ünnepeltek otthonában, kertjében, akár sátor felállításával is,  vagy a választott külsős helyszínen varázslatossá teszünk kicsik és nagyok számára egyaránt születésnapot, névnapot, keresztelőt, eljegyzést vagy házassági évfordulót teljes körű catering és dekoráció szolgáltatásunkkal.

 

Legszebb élményünk ezen a területen évekig az volt, amikor egy kedves család számára dupla ünnepet – a nemesfémeket halmozva – aranyoztunk be:
a szülők ezüstlakodalmának napján (ez ugyebár a 25. házassági évforduló) volt lányuk esküvője. A ceremóniamester hálás feladata volt az “Éljen az ifjú és a még ifjabb pár!” köszöntés kitalálása erre a speciális alkalomra. Aztán még ez a szép közös ünnep is megfejelődött: 2017 májusában egyedülálló élményben lehetett részünk egy nagyon kedves család által – az ifjú pár szülei a 65. házassági évfordulójukra, azaz vaslakodalomra készültek! A saját kertjükben, pazarul díszített esküvői sátorban ünnepeltük a gyönyörű évfordulót és a friss egybekelést.

Hasonló nagy öröm volt, mikor évekkel ezelőtt nem esküvős visszatérő ügyfelünk lett (családi rendezvény “újravásárlás”) egy jól sikerült családi rendezvényünk után: kedves fiatal házaspár elsőszülött kislányának szerveztük meg habos-babos keresztelőjét a család kertes házában, partisátor, babarózsaszín dekoráció és finger food csodák bevetésével. Majd ezek után nem egészen három év múlva újabb kislány érkezett a családba, és immár hagyományosan, minket kértek fel a keresztelő szervezésére, de addigra változtak annyit a trendek, hogy komoly ültetett vacsora és hófehér dekoráció valósult meg általunk a ház hatalmas nappalijában.

 

Hasonló megismételhetetlen élményeket tervezel családod számára? Keress minket bizalommal!
A legnagyobb örömmel készítünk részletes ajánlatot családi rendezvényed méltó megünnepléséhez.

Várjuk megkereséseteket!

Első lépés a gondosan megszervezett rendezvény felé

Bármilyen kérdésetek van rendezvény szervezésével kapcsolatban, tegyétek fel nekünk bátran: