Sok párban megfogalmazódik a gondolat évről évre mikor a saját esküvőjüket képzelik el, hogy szakítsanak a hazai tradíciókkal, kettesben elmeneküljenek egy külföldi országba és egy egzotikus vagy kalandos környezetben mondják ki a boldogító igent.

Népszerű választás a kalandra vágyók körében az Egyesült Államok ikonikus városa Las Vegas. A mozifilmektől eltérően némiképp másképp történik egy vegasi szertartás szervezése a való életben.

Nem lehet egyszerűen beszaladni egy kis las vegasi kápolnába az átmulatott éjszaka közben, hogy másnap úgy ébredjen „fejfájással” a pár a motelszobában, mint férj és feleség.

Szükséges előre beszerezni Nevada állam engedélyét, majd jó előre időpontot foglalni a kiszemelt kis kápolnában. A jó hír az, hogy a mai felgyorsult világban a legtöbb dolgot egy laptop előtt el tudja intézni az ember itthonról.

Két régi ismerősöm Szentesi Ági és Demjén Dávid ezt az utat választotta. Mindketten az esküvői szolgáltató iparban dolgoznak már évek óta. Ági elismert esküvői-, család- és kismama fotós, míg Dávid esküvői Dj-ként zenél már sok éve. Elég hamar meggyőzték magukat arról, hogy Ők valami rendhagyót és eltérőt szeretnének attól, mint amiben egész évben dolgoznak.

 

Amennyiben érdekel titeket egy las vegasi esküvő szervezésének lépései, folyamata, netalán saját magatok is szeretnétek belevágni, olvassátok el Dávid Esküvő Las Vegasban blogcikkét a témában!
Saját tapasztalataikat osztja meg benne, és nagyon sok hasznos információt kaphat belőle az olvasó.

 

Ha szeretnétek elkerülni az angol nyelvű ügyintézéssel kapcsolatos feladatokat, és az esetleges stresszt, bízzátok profi esküvőszervezőre a szervezést, és keressetek engem bizalommal!

 

las vegasi házaspár