Esküvői dekoráció

 

Ti megálmodjátok – mi pedig a legmagasabb színvonalon valósítjuk meg a legszebb, legtrendibb, legemlékezetesebb díszítést a nagy napra.

Esküvői dekorációs szolgáltatásunk önmagában is megrendelhető. Sokféle stílusban, az aktuális trendeknek megfelelően kérhető a helyszíndekoráció, túlzás nélkül bármilyen inspirációs képen látható esküvői dekoráció elkészülhet általunk, költséghatékony megoldásokkal.

Kedvenc témánk az esküvői sátor dekorálása. Ezen kívül nagy létszámra is tudunk biztosítani székhuzatokat (székszoknya) és textíliákat bérlés formájában, teljes teremdíszítést privát vagy bérelt helyszínen, ennek kiegészítéseit, mint a virágdíszek és egyéb virágkötészeti megoldások (pl.: menyasszonyi csokor, a templomdíszítés, kitűzők), hangulatvilágítást, lampionokat, színpadtechnikát, egyszóval mindent biztosítunk, ami a választott helyszín dekorálása szükségessé tesz és emellett stílusos, így a legnagyobb természetességgel valósítjuk meg, amit esküvői helyszín dekor címén megálmodtatok!

 

Kreatív emberek vagytok, ezért nem tömegcikk esküvői meghívóval, köszönőajándékkal, elcsépelt dekorációs ötletekkel akartok kirukkolni, viszont a DIY esküvő sem a ti világotok?

Mi a Ti ötleteitek alapján, a nektek tetsző stílusban, tematikában, színvilágban, vagyis rátok szabva dolgozunk ki egyedi megoldásokat esküvői dekorációtokra és a kiegészítőkre, hogy minden, ami aznap létrejön, rólatok szóljon!

 

Kínálatunkban folyamatosan bővülő és megújuló exkluzív textildekorációk és székhuzatok mellett bármelyik irányzat, trend  dekorációs kellékei megtalálhatóak és bérelhetőek.

 

Kérd ajánlatunkat esküvői dekorációra vagy bármilyen egyéb családi vagy céges rendezvény díszítése céljából.

Ízelítő esküvői dekorációinkból