Amennyire nem tartjuk magunkat a trendek bűvöletében élő és működő csapatnak, olyannyira egyre-másra csak kiderül, hogy az ügyfeleink viszont nem hagyják magukat eltántorítani az aktuális divathullám diktálta vonaltól.

Valljuk, hogy minden egyes pár azt kapja tőlünk, olyan esküvőt csinálunk nekik – és gondolunk itt elsősorban a dekorációra -, amilyet a legjobban szeretnének, amiről úgy érzik, az áll hozzájuk a legközelebb.

Csak akkor adunk tanácsokat és próbáljuk nagyon finoman terelni ügyfeleinket, ha homlokegyenest tér el a mi meglátásunk az ő elképzeléseiktől.

A Pinterest áldásos jelenléte néha azért átkosba fordul, amikor gigantikus, többmilliós költségvetésből megvalósítható valóságos dekorcsodákat szeretne valaki a háromcsillagos vidéki hotel régen felújított éttermébe a hatvanfős lagzijára.

Ilyenkor próbálunk valami kompromisszumos megoldást kitalálni a jóízlés, a divat és a fiatalok egyéniségének és főként pénztárcájának bűvös koordinátarendszerében. Így szerencsére viszonylag ritkán fordul elő, hogy olyan dolgokat kellene kreálnunk, amivel szakmailag nem értünk egyet, sokkal inkább elmondható, hogy megvalósul az az ideális állapot, hogy nekünk magunknak is nagyon tetszik az esküvői dekorációink minden egyes részlete és összképe egyaránt.

Ebben a szezonban nagyon erősen képviselteti magát a balett világa ihlette csodálatos rose gold árnyalatra épülő esküvői dekoráció, és természetesen a hozzá illő desszertasztal a menyasszonyi tortával. Tízből 8 pár ilyen inspirációs összeállítást küld nekünk, mi pedig valóban szemet gyönyörködtető dekorációt tudunk ezek alapján összehozni: