Esküvői weboldal

Esküvői weboldal

TOP DESIGN

Egyre népszerűbb kiegészítő szolgáltatás az esküvői honlap készítés, amely az újdonság erejével hat. Korszerű és igényes kivitelben pedig rendkívül hasznos kiegészítője, amolyan felvezetője az esküvőnek. A saját esküvői weboldal nem csak modern, de rengeteget segít az esküvő előtt álló pároknak. Minden olyan információt meg tudtok mutatni és el tudtok mondani rajta keresztül, amit sokszor csak bonyolult elmagyarázásokkal lehetne, vagy olyan adatokat tudtok begyűjteni, ami sok telefonnal és egyeztetéssel járna. Nem beszélve azokról a kínos kérésekről – kérdésekről, amiket személyesen megfogalmazni, lekommunikálni kényes téma, de minden esküvőhöz hozzátartoznak. Lásd a “mit kérjünk” vagy “hogyan kérjünk pénzt” nászajándékként és társai típusú kérdések.

Az esküvői weboldalon könnyen és igényes formában mutathatjátok be magatokat, a sztoritokat, a helyszínt, az örömszülőket, akár a legjobb barátokat, barátnőket, segítőket. Az esküvői weboldal a nyitánya lehet az esküvőnek, ami előrevetíti a hangulatot, az érzést és a minőséget a résztvevők felé. Ezáltal egyfajta várakozást kelthettek minden meghívottban és a visszaszámlálóval pedig még exkluzívabbá tehetitek a közelgő nagy napot.

Választhattok többféle esküvői honlap design közül. Begyűjthetitek az oldalon keresztül például a létszámot, azt, hogy ki milyen ételt szeretne, összeállíthatjátok a zenelistát a vendégek javaslatai alapján, berakhatjátok a helyszín térképét, hogy könnyen odataláljon mindenki, leírhatjátok a menetrendet és még számos hasznos dolgot, hogy aznap mindenki mindent tudjon és elejét vegyétek a sok felesleges telefonnak és kérdésnek…

Mindenki tudni fog mindent, és a képekről már mindenki ismerni fogja az örömanyát, örömapát, és nem kell ugyanazokat a kérdésköröket újra és újra lefutni.

Számotokra csak a szórakozásról szóljon az esküvőtök, és ne a szervezésről. Ez egyébként is a mi dolgunk. Egy GONDOS esküvőt tökéletesen megkönnyíthet egy jól átgondolt és kivitelezett, igényes esküvői weboldal.
Kérjétek esküvői weboldal készítő webesünk ajánlatát!

Küldetésünk:

Mint Gondos Esküvőszervezőnek a fő célunk és küldetésünk, hogy olyan párok esküvőit szervezzük meg, akik egyedi, ötletes és nem sablonos esküvőt szeretnének a legnagyobb gondossággal, a NAGY NAPOT pedig a páratlan szépségű és csodálatos Budapesten illetve Magyarországon képzelik el.

Elérhetőségeink:

1112 Budapest, Pacsirtafű u. 7.
1015 Budapest, Batthyány u. 15.

Telefon: +36 70 431-6299
E-mail: orsi(kukac)gondos.hu