Esküvőszervezés árak

Nem egyszerű dolog egy szolgáltatás árát jól belőni a piacon. Kompenzálja megfelelőképpen a befektetett időt, energiát, azaz a munkát, tisztességes megélhetést biztosítson, tükrözze a szakmai tapasztalatot, tudást, és a legfontosabb, hogy a célcsoport számára elfogadható legyen. Évek óta kapjuk a visszajelzéseket, hogy esküvőszervező kollégáinkhoz képest kinek drágák, kinek optimálisak, kinek meg éppenséggel olcsók vagyunk. Minden hozzánk forduló pár számára egyedi, az ő elképzeléseik alapján összeállított ajánlatot készítünk, nincsenek standard áraink, hiszen minden eset más, az egyik esemény több ráfordítást igényel, a másik esküvő kevesebbet, nem tehetünk egyenlőségjelet két különböző pár nagy napja közé.

Erre a szezonra mégis eljutottunk oda, hogy valamilyen támpontot adnunk kell ügyfeleinknek, még mielőtt konkrétumokra kerülne sor.

De nem a munkánk, inkább a szezon érettsége által kategorizáltuk be magunkat, illetve az árainkat. Abból indultunk ki, hogy számunkra a legáltalánosabb esküvői hónap a június. Évek óta minden júniusi hétvégénk foglalt, egyik esküvőről megyünk a másikra.

Ezt vettük egy egységnek, 100%-nak, vagy 1X-nek. Ami előtte van két hónap, a május és az április, egy ici-picivel kevésbé népszerű, de azért már rendesen bemelegítős hónap, itt X-hez képest belefér némi kis engedmény, legyen ez 90% májusra, 80% áprilisra. Június után viszont két extrém forró, nyári szünetes hónap jön, szeretnénk inkább a gyerekeinkkel nyaralni, de ha nagyon ragaszkodnak hozzánk és a főszezonhoz, ezt bizony fizessék meg nekünk, méghozzá főszezoni felárral: júliusi esküvő 125%, augusztusi esküvő 150%.

És ez nem vicc, árainkkal szeretnénk kifejezni, mennyire megerőltető egy 42 fokos augusztusi szombaton helytállni. Rögtön utána viszont szeptember a szívünk csücske, itt visszatérünk a 100%-hoz. Imádjuk a szeptemberi esküvőket! Már nem a forró nyár, de még hol van az ősz! Őszi esküvőt amúgy nagyon szívesen csinálunk megint csak a tavaszi esküvők kedvezményével, azaz 90% lesz az októberi és 80% a novemberi esküvőink díja. Ha valaki bátor és decemberben, januárban, februárban vagy márciusban házasodna, nekik extra kedvezmény jár, normál áraink 70%-áért megkaphatják szolgáltatásainkat.

Logikus, ugye?

Kérjetek is gyorsan ajánlatot a kiszemelt esküvői hónapra!