Biztosak vagyunk benne, hogy csodálatos élmény megszervezni a saját esküvőnket és abban is, hogy a saját munka az esküvő napját is örömtelivé teszi. Gratulálunk minden párnak, akinek ez sikerül és elégedetten tekint majd vissza a nagy napra.

Ezért most nem is annak az előnyeit ecseteljük, mennyire jó, ha van mellettetek végig egy profi segítség, aki végigvezet titeket az egész folyamaton – kétségkívül sokaknak van nagy szüksége erre. Akiknek ezzel szemben van rá idejük, kedvük, kreativitásuk, kapcsolataik és még sok egyéb paraméter stimmel, nyugodtan szervezzenek maguknak. 

De azért ebben az esetben is, a saját magatok által tervezett projektben  kiegészítésként, támogatásként jól jöhet a szakmai segítség. Nagyjából a kezdetek óta segítjük konzultációs formában az esküvőjükre készülő párokat, több formában is:

  • irányt adunk a szervezés kezdeti fázisában, az induló lépések megtételének segítésével
  • tanácsadás jól jön, ha menet közben elakadnátok
  • ha bizonytalanok vagytok szolgáltatókkal kapcsolatban, biztosan az adott személy, csapat a ti emberetek, független szakértőként segítünk ennek eldöntésében
  • a nagy nap forgatókönyvének elkészítése nem annyira könnyű feladat. Ha bakimentes esküvőt szeretnétek, nem árt, ha szakmai szemmel is át van nézve a lebonyolítási terv
  • ezeken túl bármilyen egyéb konkrét eset megoldásában szívesen segítünk, ami nektek problémát okoz


A 2020-ban ránk szakadt váratlan és folyamatos megpróbáltatások nagyon indokolttá tették az esküvőszervezők bevonását a saját szervezésű esküvőkbe is – az újraszervezések, halasztások, adott jogi helyzetek értelmezése gördülékenyebben zajlik szakértők bevonásával. Ezen kívül sokat számít, ha van kinek feltenni kínzó kérdéseinket, van, aki szakmabeliként tud meghallgatni és átlendíteni a krízisen titeket.

Nagyon meleg szívvel ajánljuk ezért ezt az amúgy teljesen költségkímélő, óradíjas alapú szolgáltatásunkat, ami semmiképp nem jelenthet plusz terhet az esküvői kiadásokban, hozzáadott értéke viszont felbecsülhetetlen.


Az esküvőszervezési tanácsadást online vagy amint lehetőség nyílik rá, személyes formában is vállaljuk.

Keressetek minket bizalommal telefonon, e-mailben vagy a weboldalunkon található rövid kérdőív kitöltésével, hogy tanácsainkkal segíthessünk tökéletes esküvőtök megvalósításában!

Jó szervezést, problémamentes készülődést kívánunk! 

Hajrá, 2021-es esküvők!