Kétségkívül a leggondosabb csapat

HÁROM GONDOS LÁNY - HÁROM KARAKTER

Ismerj meg minket!

Ez mind mi voltunk egykor és vagyunk most: rövid hajjal a kezdetek kezdetén, a félhosszún át most éppen hátközépig érővel, de ahogy a dal is mondja: az ész a fontos, nem a haj!
A lényeg, hogy három rátermett, életvidám, nagyokat nevetni tudó, örök optimista, mégis három eltérő karakterű lány vagyunk. 

Mi éppen erősségeink sokfélesége révén tudjuk biztosítani mindazt, ami egy sikeres családi vagy céges rendezvény megszervezéséhez nélkülözhetetlen: szakértelmet, magabiztosságot, ügyfélcentrikusságot, sziporkázást, pörgést, gyorsaságot, rugalmasságot, fáradhatatlanságot, kreativitást, szépérzéket, kedvességet, humort … és sok esetben lelki támaszt, barátságot is akár. Így együtt, egymást kiegészítve és erősítve vagyunk hiteles, sikeres és népszerű rendezvényszervező csapat.

Gondos Orsi

Alapító

Nomen est omen

Orsi, Évi és Judit

Mi, a Gondos Lányok, esküvőszervező team vagyunk immár több mint egy évtizede. Az esküvői trendek jönnek-mennek, az évek során természetesen változtunk mi magunk is és változtak körülöttünk a dolgok, elég csak megnézni egy esküvői dekoráció képeit most és a múltban. Munkánk során évről-évre újabb és újabb kihívásokkal kellett szembesülnünk, mégis, jó néhány szezonnal a hátunk mögött, mára sem változott kedvenc szállóigénk aktualitása, amit esküvőszervezői vállalkozásunk mottójául választottunk, nevünk ihletésére:

Nomen est Omen

 

Magyarul ez annyit tesz: a név maga az ember.

A mi felfogásunk szerinti jelentése nagyjából az, hogy a Gondos név viselője csakis gondos, alapos, lelkiismeretes ember lehet, hivatása a dolgok tökéletes törődéssel való intézése, a legjobb dolgok létrehozása, a precizitás, a másik emberre való odafigyelés. Ez a tulajdonság pedig az esküvők nyelvére lefordítva így hangzik:

Jó helyen jártok itt a Gondos Esküvőszervezés oldalán, kedves Jegyespár, ha tapasztalt esküvőszervező csapatot kerestek, akiknek csakis az elvárásaitoknak megfelelő, tökéletesen megszervezett esküvő lehet a cél.


Mi, a Gondos Lányok hosszú évek óta töretlen lelkesedéssel és maximális rugalmassággal szervezzük az esküvőket, kínálunk professzionális, egyedi megoldásokat a hozzánk forduló pároknak.

Csapatunk a kezdetek óta állandó. Nagyon nagy az összhang közöttünk, jó testvérek vagyunk, ami nagyon fontos biztosítéka a folyamatosan magas színvonalú esküvőszervezési szolgáltatásnak.
Nagy élmény számunkra minden egyes újabb esküvőszervezés, egy új, kreatív alkotási folyamat lehetősége. Bízunk benne, hogy sok kölcsönösen örömteli együttműködésben és ezek végén sok csodás esküvőben lesz részünk a jövőben is – akár általatok, veletek is, kedves Jegyespár, akik éppen e sorokat olvassátok.

Beszélünk angolul és németül, így ezeken a nyelveken is vállalunk teljes körű szervezést.

Úgy érzitek, ránk bíznátok közös életetek legfontosabb eseményének megszervezését? Szívesen találkoznátok velünk?

Kérjetek ajánlatot most egy perc alatt!
Számíthattok ránk

Számunkra semmi sem  gond, problémáitokra megoldást találunk, hiszen az esküvőszervezés velünk:

w

Rugalmas

Nem értek rá napközben az esküvőtökkel foglalkozni? A munkaidőn túl, esténként és hétvégente lenne alkalmas az egyeztetés?

Mi rugalmas munkarendben dolgozunk, alkalmazkodunk a Ti időbeosztásotokhoz. A rugalmasság nem csak itt nyilvánul meg, hanem a tanácsadás során, illetve elképzeléseitek számotokra tökéletes megvalósításában is, hogy egyedi, csak rólatok szóló esküvőtök legyen. Nincsenek konzerv ajánlataink, sablon elemek – csakis 100%-ban rátok szabott megoldásokat kínálunk.

Gondos

Minden részletében precízen előkészített esküvőt szeretnétek? Körültekintő, megbízható, alapos emberekkel tudtok csak hatékonyan együtt dolgozni?

Biztosan nem véletlenül kaptuk a Sorstól a nevünket! Igyekszünk mindig megfelelni neki. A szótár szerint: gondos (melléknév) – “aki nagy figyelmet szentel a részleteknek, mert pontosan és teljesen meg akar csinálni valamit; alapos. Aki előrelátó, nagy elővigyázattal tevékenykedő; óvatos, körültekintő.” Ebben a szellemben szervezzük minden álompárunk esküvőjét és erről számol be minden kedves ügyfelünk az évek alatt összegyűlt referencia anyagainkban.

}

Last minute

Villámgyors segítségre van szükségetek? Azonnal lépnetek kell egy fontos kérdésben? Nagyon közeleg a dátum és kifutottatok az időből?

Sokéves tapasztalatunk, dinamizmusunk és extrém munkabírásunk révén last minute esküvőszervezést,vagyis a tervezett dátumhoz nagyon közeli időpontban elkezdett és véghezvitt esküvőszervezést IS vállalunk, extra gyors SOS esküvőszervezési szolgáltatásunk által a sietős helyzetekben is segítségetekre vagyunk. Nyugodtan keressetek minket, nem ijedünk meg akár 1 hónapon belüli időponttól sem!

Kedves ügyfelek kedves szavai rólunk:

 • Az esküvőszervező a nagy nap lelke. Illetve az azt megelőző nagyon kemény munka motorja. Amennyire fontos szereplője az eseménynek az esküvőszervező annyira fontos hogy jól válasszunk esküvőszervezőt. Ha rosszul választunk, a sok bosszúságon felül sokba is kerülhet. Ahogy az a mi esetünkben is volt és itt tűnt fel Orsi a mi megmentőnk. Összetörve csalódottan találkoztunk Orsival hogy aztán teljesen megváltoztassa a bennünk kialakult képet illetve az életünket. Azon túl hogy minden nehézséget levett a vállunkról, össze szedett minket, irányt mutatott, és ami bár nem feltétlen a legfontosabb szempont de mégis fontos, spórolt nekünk. Vette a fáradtságot, hogy megismerjen minket, és mindig pozitív segítőkész volt. Nagyon hatékonyan és jól kommunikált szóval miután megismerkedtünk vele és eldöntöttük hogy azt szeretnénk Ő kísérjen végig minket az úton, minden sokkal könnyebb, rövidebb, és jobb lett. Nem voltak többet a gép előtt átvirrasztott éjszakák, vagy a munkából elcsípett sok sok órák telefonálgatásokra. Plussz még egy adalék, dekorral bajban voltunk és Orsi felkutatott egy olyan csapatot akik elérhetőek voltak, hogy a végén csak azt vettük észre hogy minden gyönyörű. Ha ezzel a tapasztalattal újra házasodnék is Orsival csinálnám. De mivel ezt nem tervezem kérlek Orsi készülj az Ezüst, Arany, Gyémánt illetve bármilyen házassági évfordulós eseményre mert szeretnénk ha ott lennél velünk mert nem csinálnánk nélküled.

  Istvan Szekely Avatar Istvan Szekely
  2017.10.05.

  Kedves Orsi! Nem győzzük megköszönni neked az esküvőnk megszervezését! Különösen nehéz helyzetben voltunk mert külföldön élünk, és majd 3000 km távolságból nem volt egyszerű egy megbízható, tapasztalt, profi esküvőszervezőt találni, akit benned megismerhettünk. Hálásak vagyunk a precíz munkádért, türelmedért, szakmai segítségedért. Különösen a dekoráció egyedi kivitelezése lenyűgözött minket, és a vendégeinket is, felejthetetlen élményekkel, és emlékekkel lettünk gazdagabbak. Utólag már biztosak vagyunk benne, hogy Nélküled nem ment volna ilyen gördülékenyen. Bármilyen ötletünk, kérésünk volt, nonstop segítettél, néha még késő éjszaka is. Jó volt látni, hogy a munkádat hivatásként éled meg, és mindent megtettél annak érdekében, hogy nekünk a lehető legjobb legyen. Nagyon Örülünk ,hogy Rád találtunk! További sok sikert kívánunk, erőt és egészséget a munkádhoz! Köszönettel: Bea & Dávid

  David Szoregi Avatar David Szoregi
  2018.07.09.

  Békés készülődés a tökéletes esküvőre/Peaceful preparation for the perfect wedding/Une préparation décontractée pour le mariage parfait Így kis idővel az esküvő után is nagyon sok szép és kellemes emlékek elevenednek fel bennünk a nagy napunk kapcsán. Ez részben Orsinak és csapatának köszönhető. Nagyon jó volt az együttműködés a távolból is és személyesen is kettőnkkel és a családdal is (meglepetés szervezés). Mivel nagy létszámú francia vendégsereg jött el, így nagyon megkönnyítette a francia csapat (DJ, MC, babiszitterek,...stb.) a vendégek kellemes és meleg fogadtatását. Mivel egyikünk sem tartózkodott Magyarországon a készülődés ideje alatt, Orsiék rengeteg stressztől és fejfájástól kíméltek meg bennünket és tették még szebbé és felejthetetlenebbé azt a pár napot. Even slightly after our wedding day there are lots of nice and pleasant memories coming to our minds regarding our big day. This is partly thanks to Orsi and her team. Their cooperation was great with us as well as with our families (surprise preparation) from the distance as well as in person. As there was a big amount of french guests coming, the french part of the wedding staff (DJ, MC, babysitters,...etc.) made it really easy to welcome them with pleasure and warmth. Because none of us were in Hungary during the preparation, Orsi and her team saved us a lot of stress and headaches and made those couple of days even more nice and unforgettable. Peu aprés notre mariage, nous avons déjà de nombreux souvenirs agréables gravés dans notre mémoire. Notre grand jour fut si beau. En grand partie grâce á Orsi et son équipe. La coopération avec nos familles fut très agréable ainsi qu'avec nous qui étions à l'étranger. Nous avions de nombreux invités français et la capacité d'adaptation de l'équipe a rendu les festivités inoubliables pour eux aussi. Une préparation si minutieuse et si détaillée aurait été impossible sans Orsi et son équipe qui ont rendu ces journées parfaites grâce au calme précieux qui a accompagné tous les préparatifs.

  Reka Szecsenyi Avatar Reka Szecsenyi
  2017.09.10.
 • Orsival az elmúlt 10 év alatt már több sikeres esküvőn dolgoztunk együtt (mi a tortát/desszerteket vittük a rendezvényekre), így volt alkalmunk látni a profizmust, mellyel kezében tartotta az eseményeket. Amikor közeledett a kerek születésnapunk a feleségemmel és eldöntöttük, hogy egy nagyobb szabású bulit szeretnénk, először magunk kezdtünk el tájékozódni, de hamar falakba ütköztünk és ekkor jutott eszünkbe, hogy Orsi segítségét kérjük (pedig sok másik rendezvényszervezőt ismerünk). Ahelyett, hogy tovább bolyongtunk volna a helyszínek, dekorosok, DJ-k, animátorok, moderátorok stb. számunkra ismeretlen világában, Orsi hamar felmérte az igényeinket és összehozott minket a számunkra megfelelő szolgáltatókkal és helyszínekkel. Ahogy elkezdtük együtt a szervezést, rögtön tapasztaltuk, hogy már a neve is kapukat nyit meg előttünk és végig a költségvetésünket szem előtt tartva, ahol lehetett, próbált jó árat szerezni nekünk, amilyet saját magunk biztosan nem tudtunk volna kialkudni. Végeredményben egy nagyon jó hangulatú, teljesen ránk szabott születésnapi partink lett, ami Orsi nélkül biztosan nem így sikerült volna 🙂

  David Oblat Avatar David Oblat
  2018.03.22.

  imádtam mindent, amit a Gondos csapat hozott az esküvőre! virág, dekoráció, zenekar, ceremóniamester... tele vannak ötlettel, kreatívok, mindent megoldanak, jó az ízlésük, rugalmasak! szívből ajánlom őket!

  Zsuzsanna Pásztorné Magyar Avatar Zsuzsanna Pásztorné Magyar
  2014.06.12.

  Szerintem, az esküvő- és rendezvényszervezés, olyan, amilyen a neve GONDOS, továbbá nagyon körültekintő, előrelátó, tapintatos, érdeklődő, határozott egyszóval pontosan olyan, mint a háziasszonya Orsi! <3 <3 <3

  Éva Köves Avatar Éva Köves
  2015.03.10.
 • I can highly recommend the Gondos Wedding Planning! They organised my wedding in Budapest(Hungarian Irish couple) and did a superb job! They made my wedding very special with their excellent recommendation regarding the location ,band , decor ,all details and arranged the paper work too! They also speak English which was great for my husband!

  Agi Kondor Dempsey Avatar Agi Kondor Dempsey
  2014.07.15.

  Orsi is very responsible and professional about holding a wedding! As we don't live in Hungary, she helped us with almost everything. Without her, we will not have such a beautiful wedding. I would highly recommend her to couples who would like to have their wedding in Budapest!

  Sun Xiaojing Avatar Sun Xiaojing
  2016.09.13.

  Orsi a leggondosabb szervező, a legapróbb részletekig mindenre kiterjed figyelme 🙂

  Judit Odrobina Avatar Judit Odrobina
  2015.07.30.

Miben vagyunk mások?

Tökéletes lesz a végeredmény, 
mert:

Mi, profi esküvőszervezők, tudjuk, mitől lesz sikeres az esküvőtök

Bízzátok az esküvőszervezést a Gondos Lányokra, akik egy rugalmas és tapasztalt budapesti rendezvényszervező csapat. Évtizedes működésünk során több százesküvői megbízást teljesítettünk sikeresen. Hívjatok minket és ismerkedjünk meg személyesen is!

 

Mi, külföldi párok esküvőspecialistái, a távolból is segítünk

Külföldön élő párok itthoni esküvőjének megszervezésében igen nagy rutinunk van. A távolság nekünk nem akadály a számotokra tökéletes esküvői helyszín megtalálásában és az esküvő legapróbb részleteinek kidolgozásában sem. Évek óta a legkeresettebb szolgáltatásunk az esküvőszervezés Magyarországon külföldi párok számára. Beszélünk angolul és németül is.

 

Mi, last minute esküvőspecialisták, az utolsó pillanatban is megoldást találunk

Ha kicsúsztatok az időből vagy felelős pozícióban dolgozó, elfoglalt jegyespár vagytok és időtök, energiátok, kedvetek már nem marad a saját esküvőtöket megszervezni a napi munkátok után – mi minden részletet kidolgozunk szoros határidőre is, a megoldásokat a helyetekbe visszük, így csak a döntés feladata a Tiétek!