Kétségkívül a leggondosabb csapat

HÁROM GONDOS LÁNY - HÁROM KARAKTER

Ismerj meg minket!

Ez mind mi voltunk egykor és vagyunk most: rövid hajjal a kezdetek kezdetén, a félhosszún át most éppen hátközépig érővel, de ahogy a dal is mondja: az ész a fontos, nem a haj!
A lényeg, hogy három rátermett, életvidám, nagyokat nevetni tudó, örök optimista, mégis három eltérő karakterű lány vagyunk. 

Mi éppen erősségeink sokfélesége révén tudjuk biztosítani mindazt, ami egy sikeres családi vagy céges rendezvény megszervezéséhez nélkülözhetetlen: szakértelmet, magabiztosságot, ügyfélcentrikusságot, sziporkázást, pörgést, gyorsaságot, rugalmasságot, fáradhatatlanságot, kreativitást, szépérzéket, kedvességet, humort … és sok esetben lelki támaszt, barátságot is akár. Így együtt, egymást kiegészítve és erősítve vagyunk hiteles, sikeres és népszerű rendezvényszervező csapat.

Gondos Orsi

Alapító

Nomen est omen

Orsi, Évi és Judit

Mi, a Gondos Lányok, esküvőszervező team vagyunk immár több mint egy évtizede. Az esküvői trendek jönnek-mennek, az évek során természetesen változtunk mi magunk is és változtak körülöttünk a dolgok, elég csak megnézni egy esküvői dekoráció képeit most és a múltban. Munkánk során évről-évre újabb és újabb kihívásokkal kellett szembesülnünk, mégis, jó néhány szezonnal a hátunk mögött, mára sem változott kedvenc szállóigénk aktualitása, amit esküvőszervezői vállalkozásunk mottójául választottunk, nevünk ihletésére:

Nomen est Omen

 

Magyarul ez annyit tesz: a név maga az ember.

A mi felfogásunk szerinti jelentése nagyjából az, hogy a Gondos név viselője csakis gondos, alapos, lelkiismeretes ember lehet, hivatása a dolgok tökéletes törődéssel való intézése, a legjobb dolgok létrehozása, a precizitás, a másik emberre való odafigyelés. Ez a tulajdonság pedig az esküvők nyelvére lefordítva így hangzik:

Jó helyen jártok itt a Gondos Esküvőszervezés oldalán, kedves Jegyespár, ha tapasztalt esküvőszervező csapatot kerestek, akiknek csakis az elvárásaitoknak megfelelő, tökéletesen megszervezett esküvő lehet a cél.


Mi, a Gondos Lányok hosszú évek óta töretlen lelkesedéssel és maximális rugalmassággal szervezzük az esküvőket, kínálunk professzionális, egyedi megoldásokat a hozzánk forduló pároknak.

Csapatunk a kezdetek óta állandó. Nagyon nagy az összhang közöttünk, jó testvérek vagyunk, ami nagyon fontos biztosítéka a folyamatosan magas színvonalú esküvőszervezési szolgáltatásnak.
Nagy élmény számunkra minden egyes újabb esküvőszervezés, egy új, kreatív alkotási folyamat lehetősége. Bízunk benne, hogy sok kölcsönösen örömteli együttműködésben és ezek végén sok csodás esküvőben lesz részünk a jövőben is – akár általatok, veletek is, kedves Jegyespár, akik éppen e sorokat olvassátok.

Beszélünk angolul és németül, így ezeken a nyelveken is vállalunk teljes körű szervezést.

Úgy érzitek, ránk bíznátok közös életetek legfontosabb eseményének megszervezését? Szívesen találkoznátok velünk?

Kérjetek ajánlatot most egy perc alatt!
Számíthattok ránk

Számunkra semmi sem  gond, problémáitokra megoldást találunk, hiszen az esküvőszervezés velünk:

w

Rugalmas

Nem értek rá napközben az esküvőtökkel foglalkozni? A munkaidőn túl, esténként és hétvégente lenne alkalmas az egyeztetés?

Mi rugalmas munkarendben dolgozunk, alkalmazkodunk a Ti időbeosztásotokhoz. A rugalmasság nem csak itt nyilvánul meg, hanem a tanácsadás során, illetve elképzeléseitek számotokra tökéletes megvalósításában is, hogy egyedi, csak rólatok szóló esküvőtök legyen. Nincsenek konzerv ajánlataink, sablon elemek – csakis 100%-ban rátok szabott megoldásokat kínálunk.

Gondos

Minden részletében precízen előkészített esküvőt szeretnétek? Körültekintő, megbízható, alapos emberekkel tudtok csak hatékonyan együtt dolgozni?

Biztosan nem véletlenül kaptuk a Sorstól a nevünket! Igyekszünk mindig megfelelni neki. A szótár szerint: gondos (melléknév) – “aki nagy figyelmet szentel a részleteknek, mert pontosan és teljesen meg akar csinálni valamit; alapos. Aki előrelátó, nagy elővigyázattal tevékenykedő; óvatos, körültekintő.” Ebben a szellemben szervezzük minden álompárunk esküvőjét és erről számol be minden kedves ügyfelünk az évek alatt összegyűlt referencia anyagainkban.

}

Last minute

Villámgyors segítségre van szükségetek? Azonnal lépnetek kell egy fontos kérdésben? Nagyon közeleg a dátum és kifutottatok az időből?

Sokéves tapasztalatunk, dinamizmusunk és extrém munkabírásunk révén last minute esküvőszervezést,vagyis a tervezett dátumhoz nagyon közeli időpontban elkezdett és véghezvitt esküvőszervezést IS vállalunk, extra gyors SOS esküvőszervezési szolgáltatásunk által a sietős helyzetekben is segítségetekre vagyunk. Nyugodtan keressetek minket, nem ijedünk meg akár 1 hónapon belüli időponttól sem!

Kedves ügyfelek kedves szavai rólunk:

 • positive review  Nomen est omen: Gondos Orsi és csapata Szolgáltatóként, pontosabban ceremóniamesternőként kerültem kapcsolatba Orsiékkal. Számtalan esküvőn dolgozva elmondhatom, hogy amikor egy kompetens esküvőszervezővel dolgozik az ember, akkor az nemcsak a pár, de a szolgáltatók számára is olyan, mintha biztos talajt kapna az ember a lába alá. S ahhoz, hogy Orsi ezt mindegyikünk számára nyújtja: kétség nem fér. De nem ez az, amitől igazán szeretem őket. Ennél ez a team sokkal több: Egyedülálló esztétikai érzékkel rendelkezik Orsi és csapata és minden egyes esküvője olyan, mintha meseországba kerültem volna: minden egyes apró süti, tál, dekoráció, virág, macaron és evőeszköz és minden az utolsó részletig egy tökéletes egészet alkot – és egyszerűen lenyűgöző lesz az összkép és a hatás. A szolgáltatókat ugyanilyen “gondosan” válogatja a párnak és igényeiknek megfelelően. Mindent és mindenkit ahhoz a stílushoz, amire épp akkor szükség van. Ezt nagyon kevesen tudják ennyire jól csinálni! Ez a fajta csoda-teremtő készség számomra lenyűgöző. Én pedig minden kreativitásommal követem ezt az irányt akkor, amikor a nap teljes menetét és program elemeit kitaláljuk. A kombinációnk nagyon sikeresek szokott lenni.

  Fejes Rita Avatar Fejes Rita
  2019.03.21.

  5 star review  Maximális gondosság

  Cili Baranyi Erzsébet Avatar Cili Baranyi Erzsébet
  2014.10.31.

  5 star review  I can highly recommend the Gondos Wedding Planning! They organised my wedding in Budapest(Hungarian Irish couple) and did a superb job! They made my wedding very special with their excellent recommendation regarding the location ,band , decor ,all details and arranged the paper work too! They also speak English which was great for my husband!

  Agi Kondor Dempsey Avatar Agi Kondor Dempsey
  2014.07.15.
 • positive review  Die perfekte Adresse in Budapest, für Deutsch-ungarische Hochzeiten, flexible Erreichbarkeit, super Zuverlässig, kümmert sich bis ins letzte Detail. Wer ihre Hochzeit in Orsis Hände legt, kann sich entspannen und sich voll und ganz auf ihren Tag freuen!

  Rita Kollok Avatar Rita Kollok
  2019.01.24.

  5 star review  Kedves Orsi, szeretnénk megköszönni a közös munkát! Másfél hónap távlatából is intenzíven él bennünk a remekül sikerült esküvőnk élménye. Alapvetően abban hiszünk, hogy nem hiába vannak a szakemberek, ha valamiből kiválót szeretnénk, akkor ahhoz minőségi szolgáltatót kell választani. Erre az esküvőnk is kiváló példával szolgált. Köszönjük a proaktív és fáradtságot nem kímélő szervezést, az esküvő lebonyolítását és nem utolsó sorban a te ajánlásoddal érkező szolgáltatókat, akikkel kivétel nélkül elégedettek voltunk. Közülük is külön kiemelnénk, akiket mélyen a szívünkbe zártunk: a Magistero csapatát Attilával az élen, akik nem csak profik és csodaszép fotókat készítettek, de igazán csupaszív emberek; a Bangó Budapest Bandet, akik igazi lagzi hangulatot teremtettek és nem utolsó sorban DJ Sailort, aki nem csak a hajnali buliban tette oda magát DJ-ként, hanem ceremóniamesterként is kiválóan kézben tartotta az estét. Az esküvőnk olyan lett mint amilyennek elképzeltük, köszönhetően annak, hogy a menet közben felmerülő igényekhez is rugalmasan igazodtál és a problémákra is mindig találtál megoldást. A vendégeinktől is kivétel nélkül csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Kívánjuk Neked hogy, még sok-sok ilyen esküvőszervezést és elégedett párt tudhass magad mögött! Andi és Lala

  Gáthy-Stéber Andrea Avatar Gáthy-Stéber Andrea
  2017.08.13.

  5 star review  Orsi a leggondosabb szervező, a legapróbb részletekig mindenre kiterjed figyelme 🙂

  Judit Odrobina Avatar Judit Odrobina
  2015.07.30.
 • 5 star review  Excellent, premium, highest level - this is Gondos Esküvő 🙂

  Tibor Kovács Avatar Tibor Kovács
  2014.09.08.

  5 star review  Orsi egy fantasztikus szervező, aki a legapróbb részletekig odafigyel mindenre, így a nagy nap egyszerűen csodás volt számunkra! A közös munkánk már egy évvel az esküvőnk előtt elkezdődött, így egy elég hosszú közös út áll mögöttünk, de ez is csak abban erősített meg bennünket, hogy érdemes egy profi csapatra bízni az esküvő szervezését! Akkor pedig főleg, ha külföldről szervezi valaki az esküvőjét, ahogy azt mi is tettük. Orsinak köszönhettünk minden szolgáltatót az esküvőnkre és senkiben nem csalódtunk, minden fantasztikus és gyönyörű volt.

  Klaudia Flibért-Unger Avatar Klaudia Flibért-Unger
  2017.09.17.

  5 star review  Egyszerűen profi!

  Mussó Zsófi Avatar Mussó Zsófi
  2015.09.15.

Miben vagyunk mások?

Tökéletes lesz a végeredmény, 
mert:

Mi, profi esküvőszervezők, tudjuk, mitől lesz sikeres az esküvőtök

Bízzátok az esküvőszervezést a Gondos Lányokra, akik egy rugalmas és tapasztalt budapesti rendezvényszervező csapat. Évtizedes működésünk során több százesküvői megbízást teljesítettünk sikeresen. Hívjatok minket és ismerkedjünk meg személyesen is!

 

Mi, külföldi párok esküvőspecialistái, a távolból is segítünk

Külföldön élő párok itthoni esküvőjének megszervezésében igen nagy rutinunk van. A távolság nekünk nem akadály a számotokra tökéletes esküvői helyszín megtalálásában és az esküvő legapróbb részleteinek kidolgozásában sem. Évek óta a legkeresettebb szolgáltatásunk az esküvőszervezés Magyarországon külföldi párok számára. Beszélünk angolul és németül is.

 

Mi, last minute esküvőspecialisták, az utolsó pillanatban is megoldást találunk

Ha kicsúsztatok az időből vagy felelős pozícióban dolgozó, elfoglalt jegyespár vagytok és időtök, energiátok, kedvetek már nem marad a saját esküvőtöket megszervezni a napi munkátok után – mi minden részletet kidolgozunk szoros határidőre is, a megoldásokat a helyetekbe visszük, így csak a döntés feladata a Tiétek!