Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Hál’ Istennek olyan bőségesen el vagyunk látva munkával, hogy a blogunkba is csak a Nők Lapjának van ideje beszámolni a körülöttünk zajló eseményekről Nagyon örülünk a lehetőségnek, ha megkeresnek minket a médiából valamilyen esküvői témával kapcsolatosan. Milyen meglepő és hihetetlen volt, amikor esküvőszervező létünk első, vagy talán már második évében járva az akkor még működő RádióCafé kért tőlünk élő műsorban (!) esküvői tanácsadást…

Hát, izgalmas volt, de jól oldhattuk meg a feladatot, mert még egy évvel a műsor után is volt ügyfelünk, aki erre a bizonyos rádiós szereplésünkre hivatkozott, hogy ott hallott rólunk, illetve hallott minket a műsorvezetőkkel hülyéskedni És még mondja valaki, hogy a mai nagy reklámzajban pusztába kiáltott szó akármelyik megjelenés… Szóval mi hiszünk a média erejében. Az írott sajtóval is jó a kapcsolatunk, különösen nagy az öröm, ha a Nők Lapja keres meg minket, ahol már több ízben volt szerencsénk megjelenni. Ezúttal azt a kérdést tették fel nekünk, miért házasodnak manapság az emberek? Hát mi elmondtuk, a saját, esküvőszervezőként szerzett tapasztalataink alapján, ti meg itt olvashatjátok el a cikket, ha nem jutottatok hozzá idejében a lapszámhoz.

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!