Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

esküvőre fogyás

Ha van egy nap az ember életében, amikor szeretné a legeslegjobb formáját hozni, az minden bizonnyal az esküvője napja.

Ezt ha máshonnan nem, a saját példánkból is nagyon jól tudjuk, Orsi XS-es jégkirálynő jelmezben lépett anno oltár elé, ami csekély 3 méretnyi csökkenést jelentett az időpont kiválasztásától az egybekelésig, Évi mondjuk világéletében XXS volt, Judit pedig szintén világbajnok alakkal lett asszony.

Aztán itt vannak ugye a párok, akikkel félévvel, 9 hónappal az esküvőjük előtt találkozunk először – van, aki erre az első meetingre még kismalac álarcban jön el hozzánk (ezt így ebben a formában egy 6 évvel ezelőtti imádott menyasszonyunk, Adrienn fogalmazta meg saját magára értve, mielőtt még azt gondolnátok, sértegetjük kedves drága ügyfeleinket, nem, dehogyis!), van, aki viszont az eleve tök jóból akar modell lenni, de hogy baromi látványos fogyásoknak voltunk tanúi az esküvőre készüléses együtt dolgozás hónapjai alatt, mind menyasszony, mind vőlegény fronton, az nem kifejezés. És ezeket a fogyásokat nem csak a természetes stressz hozza össze. Akkora a motiváció, hogy mindig mindenki nagyon csinos, karcsú lesz az esküvőszervezés végére. Mert mindenki számára fordulópont a javából az esküvője, aztán ott a rengeteg rokon, barát, ismerős, aki csak az ifjú párt figyeli! A rengeteg fotó, a film, ami készül nem mehet pocsékba a végén csak azért, mert fúj, ott az a toka, meg jaj, mekkora a hasam, meg micsoda karok buggyannak ki abból a csodás ruhából. Nemnem. Ezen a napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Ruha, helyszín, dekoráció, menü, zene – ezekben eddig is természetes volt, hogy tudunk segíteni.

Arról viszont kevés szó esett eddig, hogy mi nem csak az esküvőszervezés rejtelmeiben vagyunk otthon, nem csak megtervezzük a nagy esemény legapróbb részleteit is, de csapatunk másik fele azért felelős, hogy menyasszonyt és vőlegényt, örömanyát és apát, testvért, barátot, Téged, Őt, Titeket, sőt akár az egész násznépet tökéletes formába hozzuk a Nagy Napra.

Tesszük ezt a teljességre törekedve, azaz az étkezésre való odafigyeléssel, a test és a lélek ápolásával egybekötve. Ha felkeltettük érdeklődéseteket, további információt itt találtok:

További részletek itt! >>>>>>> http://www.easetherapy.hu/bojtolj-velunk/

 

Kép forrása: www.bows-hair.co.uk

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!