Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

A látszat csal

– nem téma vagy esemény hiányában ritkultak ám meg korábban sűrűn jelentkező bejegyzéseink! Mindenki nyugodjon meg, élünk és virulunk, írni is fogunk hamarosan, terveink szerint megint gyakorta.

Az idén sajnos kevés számú késő őszi esküvőnk (érdekes, korábban a májusi esküvőkkel vetekedő jó hónapunk volt az október és novemberben sem voltunk esküvők nélkül, most annak az egynek is örülünk), viszont a nagyon ígéretesnek tűnő 2015-ös főszezonra való készülődés mellett bőven akad szabad időnk, amit mi másra fordíthatnánk, mint …. Na de ez most még titok. Egyelőre annyi publikus, hogy nagy fába vágtuk fejszénket, hatalmas változásokon megyünk keresztül. A pont mindjárt felkerül az i-re, hamarosan már a részletekről is be tudunk számolni, figyeljétek a posztot!

Na jó, egy kicsit azért elárulhatunk:

https://www.facebook.com/gondoseskuvo/photos/a.272548902916259.1073741828.272537746250708/324747761029706/?type=3&theater

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!