Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Szerencsésnek érezzük magunkat, amiért eljutottunk arra a szintre, hogy ellenszolgáltatás nélkül tudjunk segíteni egy nehézségekkel küzdő kedves pár esküvőjének megszervezésében. Még nagyobb öröm, hogy ehhez a részünkről szívből jövő karitatív munkához mennyire könnyen ment az esküvői szolgáltatók leszerződtetése és mennyire önzetlenül álltak közvetítésünkkel a házasulandók rendelkezésére.

Senkit sem kellett győzködni, vagy másik szolgáltatót keresni helyette, akikre első körben gondoltunk, mindannyian szívesen csatlakoztak a projekthez. Időt és energiát nem sajnálva komplett esküvőt hoztunk össze és ennek egytől egyig minden résztvevő nagyon örült. Természetesen továbbra is üzletszerűen, gazdasági céljaink elérése érdekében működünk, és félreértések elkerülése végett semmilyen formában nem hirdetünk ingyenes esküvőszervezést (hogy ez manapság még mindig létezik, elég nagy baj, de erről egy másik bejegyzésben szólunk részletesen). Ezt a bejegyzést nem dicsekvésből írtuk, hanem mert a jótékonykodás életünk fontos és szerves része, nem csak szakmánkban és szerettük volna felhívni rá a figyelmet, milyen jó érzés a másokon való segítés.

Mi ezúttal így tudtunk segíteni. Köszönjük együttérző partnereinknek a közreműködést!

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!