Last minute esküvőszervezés

Rohamosan közeleg az időpont és késésben vagytok a szervezéssel?
Vészhelyzet állt elő, azonnal professzionális segítségre van szükségetek, mert valami kimaradt, valaki lemondta, néhány fontos részlet hiányzik még? Vagy egyszerűen csak elragadott benneteket a szenvedély és pillanatokon belül esküvőt szeretnétek? 

 

Keressetek minket, bármilyen közeli is a dátumotok!

 

tel: +36704316299

email: orsi@gondos.hu

Előfordul, hogy nincsenek évek, de még hónapok sem a szervezésre, mert valamiért extrém gyorsan kell összehozni az esküvőt. Ilyen esetben pedig a legjobb megoldás last minute szervezésben tapasztalt profi esküvőszervezőt felkérni. 

Az évek során sok párnak segítettünk nagyon rövid idő alatt megszervezni a nagy napját –  bátran forduljatok hozzánk, ha nektek is sürgős megoldásra van szükségetek.

A sokéves esküvőszervezői tapasztalat olyan rutint adott nekünk, hogy nálunk a hamar munka is mindig jó, azaz a gyorsaság sem megy a minőség rovására. Egyszerűen tudjuk, hová forduljunk, kivel beszéljünk, mit tegyünk szoros határidővel leadott megbízás esetén – felesleges körök és hezitálás nélkül azonnal ott van általunk a segítség. Extra gyors, azaz villám esküvőszervezési szolgáltatásunk keretein belül bármilyen sürgős helyzetben képesek vagyunk segíteni. 
Természetesen ebben a gyors tempóban sem marad ki egyetlen, számotokra fontos részlet sem, a teljeskörűség itt is azt jelenti, hogy az ügyintézés egyetlen eleme sem hiányozhat: megkeressük a legjobb helyszínt nektek, meghívót nyomtatunk, összeállítjuk az ünnepi menüt, csodás dekorációt készítünk, tortát és süteményeket süttetünk, zenét biztosítunk és így tovább, minden részletet kidolgozunk.
Ezt a gyors szolgáltatásunkat intenzív ütemben, főszezonban akár 6 héttel a nagy nap előtt is felelősségteljesen vállaljuk.
Esküvői főszezonon kívül, őszi, téli vagy tavaszi dátum esetén a last minute esküvőszervezés keretében minimum 30 napra van szükségünk, hogy megvalósítsuk álmaitokat. Mi mindent előkészítünk, letárgyalunk, megrendelünk, hogy egy hónapon belül elkészüljünk minden fontos dologgal – a ti részetekről csupán bizalomra és gyors döntésekre van szükség!
Várjuk megkereséseteket!

Első lépés a gondosan megszervezett álomesküvő felé:

Bármilyen kérdésetek van esküvőtök szervezésével kapcsolatban, tegyétek fel nekünk bátran!