Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Rendezvényszervezéssel a szakma teljes spektrumán foglalkozunk, egyaránt csinálunk céges rendezvényeket és családi ünnepségeket is, az évek alatt mégis úgy alakult, hogy a legtöbb megkeresésünk és munkánk az esküvőszervezés területén valósul meg. Ez nagyon jó dolog, mert esküvőt szervezni, együtt készülni a szerelmespárokkal életük legszebb napjára csodálatosan örömteli elfoglaltság – szándékosan nem írom most le a munka szót, mert az esküvőszervezés számunkra a legmotiváltabb állapot, csakis pozitív képzettársítással járó aktivitás, mondhatnám, hobbi, semmi verejtékszagú, megfeszített “melózás”.

Mégis van valami, ami még ennél nagyobb izgalomba és lelkesedésbe hoz minket: ez pedig ha egy pár immáron évekkel túl az esküvőn házassági évfordulójára készül és ezzel a szép megbízással keres fel minket. És ha ez még egy újbóli lánykéréssel van megspékelve… gyermekeik, mint koszorúslányok és koszorúsfiúk bevonásával… ráadásul teljes titokban, világraszóló meglepetésen kell együttműködnünk – maga az álommunka.

Egy ilyen szuper felkérés érkezett hozzánk idén tavasszal, hogy a legnagyobb inkognitóban szervezzük meg egy boldog házasságban élő pár 15. házassági évfordulóját, ahol a szerelmes férj újból megkéri felesége kezét egy csodaszép gyűrűvel. Nem könnyű titkos projekten dolgozni, nem lehet bármikor csak úgy rácsörögni az ügyfélre, nem lehet csak úgy e-mailt küldeni egy közös használatú e-mail fiókra (ilyen mértékű bizalom is létezik hát két ember között!), és nagyon kell vigyázni, ki ne szivárogjon egyetlen egy részlet sem és el ne szólja magát az ember, mert akkor oda a meglepetés.

Szerencsére mindezt sikerült elkerülnünk és fantasztikus meglepetéspartit szerveztünk meg a pár saját otthonának kertjében. Ez is érdekes motívum volt, elég sok gyönyörű romantikus tóparti, intim tavacskás, kápolnás és minden egyéb csodával megáldott helyszínt végiglátogattunk, de a férj végül az otthonuk kertje mellett döntött, hiszen itt élnek a legnagyobb szeretetben, szerelemben, gyermekeikkel akkor miért mennének máshová ünnepelni? Szép gondolat, nagyon örültünk neki. Így viszont a kertjükbe kellett varázsolnunk egy teljes catering kitelepülést, a teraszt és a lakást kellett dekorálnunk. Imádtuk a munkát, beleadtunk mindent, amit mi adhatunk a legjobb családi rendezvényhez: kiváló catering, ízléses házi sütemények, meseszép torta, gyönyörű virágok és kerti dekoráció.

A meglepetés a feleség számára totális volt, örömkönnyein át alig látva, alig akarta elhinni, hogy mindez a szépség az ő tiszteletére és ünneplésére lett készítve, a sok vendég az ő ünneplésükre utazott hozzájuk. Szép estéjük volt úgy együtt, családilag – barátilag, szeretetben – szerelmemben.

Köszönjük szépen, hogy ilyen felemelő pillanatok részesei lehettünk általatok – sok boldogságot, Melinda és Rajmund!

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!