Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Mint annyi minden dolog, aminek megítélése emberek véleményétől, de főként ízlésétől, igényszintjétől függ, a legjobb esküvő címke is sokféleképpen és sok esküvőnek odaítélhető. A másik vetülete a témának, hogy ugyanaz az esküvő lehet a legjobb magának a párnak, nagyon jó nekünk, szervezőknek és mondjuk erős közepes egy finnyás vendégnek. Ahány szem, annyi félét láthat, ahány ízlés, annyiféleképpen ítélheti meg az ételeket, nem beszélve az örök megosztóról, a zenéről és az arra lehetséges táncolásról. És persze teljesen más a szakmai szempontú vélemény, mondjuk egy új helyszín bemutatkozásáról, a pincérek munkájáról, a szolgáltatók helytállásáról – ezek alapján megintcsak születhet más osztályzat.

Elmondható a mi esküvőszervezői praxisunk alapján is, hogy sok legjobb esküvőnk volt az évtizedes tevékenységünk alatt. Volt, amit azért éreztünk legjobbnak, mert annyi minden esküvői látványosság, program, buli és ételkavalkád valósult meg, hogy nincs az az esküvői checklist, ami több elemet tartalmazna. Igaz, ez egy egész hétvégés esküvő volt, ahol már csütörtök délután, estefelé megérkeztek az első vendégek a helyszínre (ami egy wellness hotel volt amúgy) és már pénteken elkezdődött a ráhangolódás a szombati giga lagzira, amiről vasárnap kora délután, enyhén bedagadt szemekkel és lábakkal távoztunk. Egyúttal ez a leghosszabb esküvőnk címet is kiérdemelte. Volt aztán legdrágább esküvőnk is, ahol nagyjából egy kisebb budapesti lakás árát mulatta el a kedves pár és násznép, igaz, itt a menyasszonytáncból vissza is folyt a lakás ára. Volt legexkluzívabb esküvőnk, ahol nem ám esküvői zenekar, hanem az ország egyik legismertebb együttesére ropták a vendégek, szabályos koncerthangulat alakult ki. A leghosszabb esküvőnk, mármint a szombatról vasárnapra virradás értelmében, az volt, ahol az étterem másnap deles nyitásakor még egy hétfős kemény mag javában mulatott és nem is nagyon akarták ezt berekeszteni. A leghosszabbról most egy betű változtatással jönne a legrosszabb, de ilyen meg nem volt, nyilván, ha már rangsor, valaminek értelemszerűen a lista végére is kerülni kell, de valahogy nekünk ilyet nem őrzött meg az emlékezetünk, hacsak az nem lesz az, amikor a vendégsereg egy része annyira elégedetlen volt a fiatalok zenéjével, hogy az asztaluknál ülve hangosan rázendítettek népies műdalok óbégatására…

Sokféle leg lehet még – mi lenne, ha következővel, mondjuk a legkreatívabb esküvővel ti rukkolnátok ki, illetve a leggazdagabbat bármikor lehet überelni, a legszebb esküvő mindig lehet számotokra a tiétek – úgyhogy gyertek, kérjétek segítségünket, mi pedig ígérjük, hogy a legprofibb esküvőszervezésben részesítünk benneteket!

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!