Legmeghatóbb esküvőszervezői felkérésünk

Január legelső napjai közül az egyik különösen hideg, havas és zord napon érkezett idei szezonunk legszívmelengetőbb felkérése

A jegyespár férfi tagjának szülei a tervezett dátumon fogják ünnepelni 65.(!) házassági évfordulójukat, ezért vaslakodalommal egybekötött esküvőt kérnek tőlünk, dupla, megerősítő szertartással kombinálva.Ejha. Nem minden szervezőnek adatik meg hasonlóan felemelő feladat kivitelezése – ha valaki csinált már hasonlót, mindenképpen jelentkezzen és csevegjünk kicsit a tapasztalatokról.A különlegességek folytatódtak, hiszen a személyes találkozón kiderült, hogy a két pár Budapest szélén, a saját, hatalmas kertjében, sátorban tervezi a lagzit, amihez teljes körű catering kitelepülés, mobil hűtő/fűtő berendezés és komoly bútorrendelés szükséges. Hatalmas lelkesedéssel láttunk neki a munkának, ami végig a legjobb hangulatban, a menyasszony aktív részvételével, maximális gördülékenységgel haladt. A sátras lagzik különösen kedvesek számunkra, mert ilyenkor nagyon nagy szerepe van a dekorációnak és nagyjából bármilyen stílus, elképzelés megvalósítható a fehér egyen falak között, sőt, akkor jó a végeredmény, ha igazán egyedi, extrém enterieur jön létre.

Hogy mindez hogy sikerült? Nos, beszéljenek a képek helyettünk. Az esküvő minden részletében csodálatos, meghitt, megható, szeretetteljes lett. Örök életre emlékezetes dupla esküvő létrejöttében segítettünk ennek a módfelett kedves családnak.

Hasonló dupla családi esemény előtt álltok?

Keressetek minket bizalommal, nagy örömmel veszünk részt több generációt érintő rendezvények szervezésében!

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!