Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Álmomban luxus esküvőn jártam. Mint a Big American Dream Wedding – csodálatos berendezési tárgyak és dekorációk, kerti pavilon, csillogás-villogás, virágözön, exkluzív ruhaköltemények, fine dining díszétkezés, nyolctagú zenekar, elegancia és perfekcionizmus minden téren.
Ez az esküvő a színek, anyagok, illatok tökéletes harmóniája. Sajnos nem jöttem rá, kinek a vendége lehettem. Vagy én magam szervezhettem azt az elegáns rendezvényt?
Nem kizárt, a gondosság minden részleten megmutatkozott.

Aztán felébredtem, de mire… Luxus esküvőnek nyoma nincs egyelőre a jövő évi repertoárunkban. Van helyette maximális mennyiségű minimum-budget, ha elárulom, mekkora összegekben maximalizálva, a szakma körberöhög, hogy ne már, egy esküvőn ez még a munkadíjnak is kevés, nehogymár ennyiből ki lehessen hozni egy tökéletes esküvőt. Van alkudozás alkudozás hátán, költségcsökkentés, tételek lehúzása a listáról, álmok sutba dobása és feladása. Minimalista elképzelések, gagyiba hajló, vagy mondjuk ki: vállalhatatlan megoldások. Nem hiszünk a szemünknek. És nem, nem az olcso.hu-n hirdetjük szolgáltatásainkat.

Hová lettek az exkluzív esküvőre vágyó párok? A prémium minőség alá menni nem akarók?

Ugye 2016 esküvői trendje nem az lesz, hogy már az is luxus, ha egyáltalán lesz esküvőjük a pároknak? Bízunk benne, hogy nem. Ezért ezen a fórumon is szólunk Hozzátok, kedves elegáns esküvőt tervező egybekelni készülők, keressetek minket bátran és minél előbb, hogy nekiláthassunk és igazi, megalkuvásoktól mentes exkluzív esküvő kerekedjen ki a közös munkából!

Előre is köszönjük a bizalmat, amit mindenképpen meghálálunk egy tökéletesen megszervezett, egyedi luxus lagzival.

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!