Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Esik a nagy napon? Sebaj, ebből is kihozzuk a maximumot!

Az utóbbi években nem mehetünk biztosra az időjárással még a legtutibb nyári hónapokban sem, izzasztó kánikula vagy felhőszakadás a naptártól függetlenül előfordulhat bármelyik kedvelt későtavaszi vagy nyári hónapban.

Különösen igaz ez a kedvenc esküvős hónapra: mert május – sokak számára az év, de mindenképpen a tavasz legszebb időszaka. Nem véletlenül lett pont május a szerelem, a szerelmesek és a házasságkötések hónapja. 10. éve már, mióta az esküvőszervezés a fő profilunk, a legtöbb megkeresésünk mindig májusra van, kb. duplája annak, mint amit tiszta lelkiismerettel be tudunk vállalni kapacitásilag egy hónapra.

Az is érdekes, hogy a legtöbb hozzánk forduló pár, akik májusban szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak, álmaikban virágzó cseresznyefákat, zümmögő méhecskéket látnak, akik boldogságukban osztozva, örömükben össze-vissza cikáznak a virágos réten és adják a romantikus hátteret a fotózásnak, majd mindezek után kellemes koranyári estét képzelnek el esküvői vacsorájuk körítéseként. És ez maga a tökéletes esküvő, az ideális díszlet valóban, szerencsések, akik megkapják a sorstól ezt az élményt.

De mi van akkor, ha szombat reggel (vagy éppen péntek reggel, ha pénteki esküvő megbízásunk van éppen) kinézünk az ablakon és ezt látjuk, amit most is, hogy szakad az eső, és még a méhecskék is ázottan húzódnak vissza a kaptárba?

Pánikra semmi ok, mert akkor jön specialitásunk, a híres B terv záporeső és zivatar esetére – elő az esküvői gumicsizmákkal, napernyő helyett igazi esküvői esernyőkkel! Ugye mennyire egyedi és sikkes egy ilyen outfit?

Mi sem egyszerűbb egy profi esküvőszervező számára, mint az esküvői dekoráció színeihez passzoló gumicsizmákat és esernyőket beszerezni a menyasszony, vőlegény, örömszülők, koszorúslányok és esetleg még a násznép további bevállalós résztvevői lábára, kezébe – nyugodtan forduljatok hozzánk, örömmel segítünk Nektek ebben is. És ha mindezek megvannak, mennyire nem számít már, hogy verőfényt képzeltünk el álmainkban, hiszen mennyire egyedi fotó tud készülni arról, amint lábunkon klassz esküvői gumicsizmával sikkesen belegázolunk egy pocsolyába, mennyire dekoratív tud lenni a képeken még egy mogorván fekete felhős égbolt is a fejetek felett, nem beszélve arról, hogy eső után pedig mindjárt ott a csodás szivárvány!

Az esküvőszervezés alatt ne féljetek hát előre, mihez kezdünk majd, ha esősre fordul az időjárás a nagy napra, inkább örüljünk majd együtt annak, hogy időben gondoltunk ezekre a bájos kiegészítőkre 🙂

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!