Decemberi esküvő

 

December 21-től beköszönt a csillagászati tél. Sok pár választja a karácsony utáni időszakot életük nagy napjának a megszervezésére. Több esetben találkozunk minden évben december végi vagy akár szilvesztei esküvővel.

Ünnepek ide vagy oda, sok esküvői helyszín van, aki felismerte a lehetőséget téli esküvőkben, és előszeretettel promótálja magát a pároknak erre az időszakra is.

 

 

 Januári esküvő

 

Indítsuk az évet rögtön esküvővel! Január az egyik legeseménytelenebb hónap, túl vagyunk a nagy évvégi ünnepsorozaton, mielőtt úrrá lenne rajtunk a téi depresszió, kézenfekvő feldobni az új év nyitányát kapcsolatunk megpecsételésével. Kis szerencsével valódi hó lehet a dekoráció vezérmotívuma, ha csapadékmentes a hónap, akkor viszont pomponokkal, kristályokkal imitáljuk a hópelyheket, jégcsapokat. Adja magát a fehér szín, némi ezüstös csillogással feldobva, sok-sok fényfűzérrel tehetünk a korai sötétség ellen. Nagyon csinos szőrmebolerók, bundácskák lehetnek a menyasszonyi ruha meleg kiegészítői, lábbelinként mindkét nem nyugodtan viselhet csizmát. Esküvői járművünk akár szánkó is lehet, az egészen bátrak sílécen is érkezhetnek, ehhez azonban mindenképpen hegyvidéki helyszín, természetközelség dukál. Forralt borral koccintsunk, ha átfagytunk a szabadtéri fotózás után.

 

Februári esküvő

 

Nagy szerencse, hogy az élelmes virágkötők feltalálták a Valentin napot, így van ürügyünk egy jó kis februári esküvőre. Minden piros szívecskékkel van tele amúgy is a hónap közepén, könnyű lesz beszerezni a stílusos dekorációs anyagokat. Virágban a vörös rózsa szinte megkerülhetetlen, csodásan mutat csokorban és a hófehér asztalterítőkön és székeken. Persze nem kötelezően ez a februári tematika, választhatunk homlokegyenest más színeket, formákat. Ételeinkben utalhatunk a báli szezonra, desszertként kínálhatunk farsangi fánkot. Ki ne hagyjuk a tombolát, vagy akár egy jelmezes dress code is jó ötlet lehet.