Mivel idén már biztosan nem lesz több esküvőnk, még most a karácsonyi kómázós időszak előtt biztos, ami biztos alapon összegeznénk, hogy is alakult számunkra 2015.

Úgy kezdődött, hogy már tavaly ősszel két dolog tűnt biztosnak: heti két esküvőnk lesz májusban és szeptemberben, közötte meg idén végre nyaralni fogunk. Aztán a kép árnyalódott, a rengeteg májusi esküvőből szépen csináltunk néhány júniusit és egy júliusi dátum is kerekedett, a szeptemberi dömpinget is sikerült csillapítani, még novemberre és decemberre is halasztódott esküvő. Így elég szép egyenletes tempóban tudtunk dolgozni idén.

Ami nagyon klassz és gazdaságilag is előremutató tendencia volt idén, az nem más, mint sok részletgazdag, igényes, sokféle szolgáltatást felvonultató egyedi esküvő kidolgozásának a lehetősége – mennyivel jobb érzés korlátlan esküvői budget alapján exkluzív esküvőket szervezni, kicsit lubickolni a luxus megoldásokban, mint szűkös keretekben gondolkodni. Ha kérhetnénk karácsonyra ajándékot az Angyalkáktól, akkor az 2016-os luxus esküvői felkérés lenne, egy tucattal!

Tovább gyűrűzik nálunk és egyre erősödik a nemzetközi vonal. Párjaink mostanra 80%-a külföldön élő, többségében magyar házasulandó, főként Angliából (bocs, UK-ből), Franciaországból, Hollandiából, de idén már Ázsia is előrejött Kínában megismerkedett dél-koreai-magyar pár személyében. Fő fókuszunk Közép- és Dél-Amerika lett, miután szinte egész Kuba velünk szerveztetné latin esküvőjét :). Továbbra is szeretettel várjuk angol, német és spanyol nyelvterületről érkező kedves ügyfeleinket és megkülönböztetett figyelemmel szolgáljuk ki őket.

Hogy mennyire voltunk trendiek idén? Ez nálunk a hozzánk fordulóktól függ. Nem feltétlenül az aktuális divat a jó megoldás mindenki számára egyformán. Nálunk az a fontos, hogy a megrendelőnek tetsszen, ő érezze jól magát az esküvőjén, hogy ehhez képest éppen mi a menő szín, virág vagy torta, már másodlagos kérdés.

Szóval jó évünk volt ez, reméljük azért, hogy 2016 képes lesz még ezt is überelni!