Mennyibe kerül egy esküvő? – 2. rész

Tehát azok a korábban beharangozott nagy változások (nem, még nem nyitottuk meg a társkereső üzletágunkat, de rajta vagyunk), szóval: új környékre és új esküvőszervező irodába költöztünk! Korábbi helyünk, bár nagyon szép és előkelő helyen volt (konkrétan Buda egyik legszebb régi villájában béreltünk egy szintet, aminek kertjében 120 fős esküvőt csinál(hat)tunk (volna) a százéves óriás tölgyfa alatt), és mi nagyon szerettük, ügyfeleink ezt másként gondolták és sokszor kérték, hogy inkább máshol, mondjuk a belvárosban találkozzunk konzultációra vagy inkább már csak az esküvő helyszínére menjünk, ha meetingelnünk kell.

Bizony, egy iroda, egyben találkozóhely kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni: jó hírű környéken legyen, akár autóval, akár bkv-val, de jól megközelíthető legyen, lehetőleg ne a hegytetőre kelljen felkaptatni (hm, az előző helyünk ugye még nevében is hegyen volt, és nem igazán az alján…), parkolás simán menjen, utcafronton legyen stb., stb. Most mindez megvan, Belbuda, klassz környék, üvegportál, szép kis esküvőszervező iroda, kellemes kanapé és fotelek az emeleten, finomságok az alsó szinten – ahová szeretettel várunk minden esküvőszervezés előtt álló kedves párt!

Üdv a Gondos blogon!

Számos hasznos és érdekes olvasnivaló esküvő előtt állóknak! Ismerj meg minket és a hozzáállásunkat a blogon keresztül!

Legutóbbi bejegyzések

Gondos Orsi közel egy évtizede dolgozik esküvőszervezőként. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy azzal foglalkozhat, amit a legjobban szeret, és amiben a legjobb, és ez a rendezvényszervezés. Legyen az egy meghitt családi esküvő vagy több száz fős céges buli, Orsi kezében minden szál szépen a helyére simul, a szuper buli pedig garantált!

Kezdhetjük a szervezést?


Kérjetek ajánlatot egy perc alatt most!